e
Banner

Etiketler: osman küçükertan



OMSAN Lojistik depolamada 250 bin m2’ye koşuyor



Depolamada 220.000 m2’lik kapasiteye ulaşan OMSAN Lojistik, müşteri yelpazesindeki büyümeye paralel olarak bu alandaki yatırımlarını sürdürüyor. OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, 2016 yılı içinde İstanbul Anadolu Yakası’nda 30 bin m²’lik yeni bir depo yatırımı daha yapacaklarını söyledi. 




OMSAN’dan yeni depo yatırımı



OMSAN Lojistik, Gebze – Çayırova’da 10 Bin m²’lik yeni depolama alanını müşterilerinin hizmetine sundu.




Dalgalı kur ve yakıt fiyatları lojistikte rekabeti zorluyor



Yüksek vergiler nedeniyle petrol fiyatlarındaki düşüşün Türkiye piyasasına yansımadığını, akaryakıt fiyatlarının her durumda pahalı kaldığını belirten lojistik sektörü temsilcileri, kur dalgalanmalarının ise yatırım ve uzun vadeli plan yapmayı engellediğini, karlılığı azaltıp, rekabeti zorlaştırdığına dikkat çekti. Temsilciler, istikrarlı bir kur ve faiz politikası oluşturulmasının şart olduğunu vurguladı.




OMSAN yılda 850 bin adet bitmiş araç taşıyor


Yayın: 08-04-2016
Kategori: Lojistik

Otomotiv lojistiğinin toplam iş hacimleri içindeki payının %44 olduğunu belirten OMSAN Genel Müdürü Osman Küçükertan, “Türkiye’de satılan her üç otomobilden birini taşıyan OMSAN, yılda yaklaşık 850.000 araca bitmiş araç lojistiği hizmeti vermekte” diyor. 




OMSAN yeşil dönüşümü tüm süreçlerine yaydı


Yayın: 27-09-2016
Kategori: Yeşil Lojistik

OMSAN, Türkiye’de lojistik sektöründe GRI – G4 ilkelerine göre hazırlanmış sürdürülebilirlik raporunu yayınlayan ilk şirket.